Vila Park I, II si III au fost construite cu scopul de a oferi confortul necesar pentru orice familie. Intregul proiect a fost creat de la inceput pana la sfarsit cu sprijinul si efortul unor oameni care cunosc si indragesc zona si care isi doresc sa pastreze spiritul unic de comunitate cat si calitatea superioara cand vine vorba de arhitectura.

Am luat in calcul fiecare aspect pentru a crea caminul perfect, si ne-am preocupat in parte de fiecare element - am pornit cu premiza ca vrem sa fim altfel decat cei din jur, si sa promovam acest lucru. Structura noastra este una ultra moderna, dar asta nu ne impiedica sa gandim clasic - acasa este unde se afla inima!Locatia ideala

Situati in cea mai buna zona rezidentiala a capitalei: Parcul Herastrau - Soseaua Nordului - Satul Francez, este extrem de accesibila, avand iesirea direct in Soseaua Nordului si doar la o scurta plimbare cu masina de centrul orasului. Este un loc distins si un cartier surprinzator de plin de viata. Este perfect pentru a te bucura de mers pe jos pentru a descoperi atmosfera autentica de odinioara a locului. Iar pentru transport in comun, cea mai apropiata statie de metrou este Aurel Vlaicu, care se afla la o plimbare de zece minute.Zona verde

Pentru noi, cel mai important lucru la o casa este locatia. Ea trebuie sa fie usor accesibila si sa comunice cu exteriorul, iar armonia dintre cele doua creaza comfortul ideal intr-o locuinta. Dorinta noastra este sa va permitem cat mai mult spatiu unde sa va puteti bucura de natura si de libertatea de miscare, chiar in inima orasului.

Zona de nord este o zona rezidentiala de lux care beneficiaza de numeroase facilitati si este considerata ideala pentru familii cu copii dar si pentru cei care doresc sa se bucure de activitatile in aer liber. Vila Park se poate mandri cu faptul ca se afla in cea mai mare zona verde a capitalei, la doar 2 minute de Parcul Herastrau, ce inconjoara Soseaua Nordului. De asemenea exista zone de recreere in apropriere, unde se afla si renumitul club de sport W by World Class cu piscina, la o distanta de cateva blocuri, in Satul Francez. Materiale de calitate

Fiecare dintre aceste imobile a fost proiectat si construit pentru a satisface cele mai exigente gusturi. Apartamentele cat si spatiile comune sunt deosebit de generoase cu spatii ample si volume substantiale. Atat proiectarea cat si finisajele de lux. Livingurile spatioase, dormitoarele cu bai si dressinguri proprii, baile placate cu gresie si faianta de cea mai buna calitate reprezinta garantia achizitionarii unei locuinte perfecte. Fiecare duplex are o terasa si gradina englezeasca privata cu suprafete de peste 100 mp, generoase si cu o vedere catre intregul cartier.
Spatiile comune sunt placate cu granit Kashmir White. Gresia, faianta si obiectele sanitare sunt cele mai recente creatii de la Targul de la Bologna.
Usile blindate sunt import Italia; parchetul tip Bauwerk triplustratificat din stejar si lemn exotic (se poate rascheta de 5 ori).
Divertisment

Exista si un lant de terase extravagante si cafenele in parc, unde va puteti bucura oricand de o cafea la malul lacului sau de o masa la oricare dintre restaurantele cu specific italian, argentinian, frantuzesc sau local.